God sommer!

Kongsbakken vgs ønsker alle elever og ansatte en god sommer.

Fransk-elever på strandrydding i Langnesfjæra

Kjempeflinke fransk-elever var på strandrydding i Langnesfjæra 20. og 23. mai 2022.

Avslutningsforestilling for danserne i 3DAN.

Forestillingen er i storsalen på Kulturhuset, fredag 10. juni kl. 14 (skoleforestilling) og 18 (åpen forestilling). Begge forestillingene er gratis.

VÅR bittelillefestival

Danse- og dramaelever ønsker velkommen til et sammensatt program av noe av det vi skapte høsten 2021

CanSat-konkurranse på Andøya Space

Fem elever fra 1STF har deltatt på nasjonal CanSat-konkurranse på Andøya Space i perioden 19.-24. april.

Mobileksperiment utført av psykologielvene

I mars gjennomførte begge psykologiklassene et eksperiment hvor målet var å redusere bruk av mobiltelefon i en uke.

Språklæring gjennom lokalhistorie

Fire franskklasser og tre tyskklasser besøkte utstillingen om Cora Sandel på Perspektivet museum.

Musikk, dans og drama er stolt av å kunne presentere, "Little Shop of Horrors

Tema: Skole- og utdanning

Den 10. og 17.februar hadde avisen Nye Troms skole- og utdanning som tema. Klikk deg inn for å finne link/pdf.

Åpen dag onsdag 9.februar for elever og foresatte på 10.trinn