Aktuelt

Covid - 19. Fra og med fredag 17.09 er skolen over på gult nivå og et system med jevnlig testing.

Overgang til gult nivå og jevnlig testing.  På grunn av mye smitte på skolen har smittevernlegen besluttet at vi går over til et system med jevnlig testing over tid.

SKOLENS MILJØARBEIDERE ER KLARE FOR Å TA IMOT DERE!

Skolen har nå seks miljøarbeidere som skal jobbe for å skape en god skolehverdag for alle elever på Kongsbakken. Du finner tre av dem på H222 og tre av dem på basen på MDD. De kan hjelpe deg med stort og smått.

Fransk vg3 var på strandrydding ved Langnes

Kjempetøffe elever og lærere var på strandrydding i fjæra ved Langnes

INNFØRING AV HJEMMETEST VED SMITTE PÅ SKOLE

HER FINNER DU INFORMASJON:  Innføring hjemmetest info til foreldre (PDF, 437 kB) Til deg som skal ta covid 19 test hjemme - ungdomsskoler og videregående skoler (PDF, 448 kB)

FORELDREMØTER HØSTEN 2021 - OPPDATERT

FORELDREMØTER FOR VG1 ER 14.09 og 16.09 kl 1800 SE PLAN FOR OPPMØTE FORELDREMØTE FOR VG2 ER 21.09 Kl 1800 SE PLAN FOR OPPMØTE

Velkommen til skolestart, mandag 23.august

Mandag 23.august starter vi opp etter sommerferien.

Vinnere av hovedpremie i konkurransen, Tysk i fellesskap

Gratulerer! Malin Gulbranson Steffensen og Sandra Helen Evensen (begge fra tysk 3- gruppen) har vunnet en av hovedpremiene  i tyskkonkurransen «Tysk i fellesskap» i regi av den tyske, sveitsiske og østerrikske ambassaden og Goethe instituttet i Norge. De skrev en tekst på tysk til tema «tankereisen».

Fritidskortet 2020/21

Vi dekker kr 800,- til en fritidsaktivitet for alle barn og unge mellom 6-18 år som bor i skolekretsene til Gyllenborg, Borgtun og Stakkevollan.

Har du lyst å jobbe hos oss?

Ledige stillinger ved Kongsbakken

Franskklassene besøkte Nordnorsk kunstmuseum

Mange fransk-grupper deltok på Skaperverksted ved Nordnorsk kunstmuseum i uke 7.