Uke 48: Rødt nivå mandag 23 og tirsdag 24. Gult nivå fra og med onsdag 25.november.

Transponder er vår informasjonskanal mot elever og foresatte, følg med for å holde deg oppdatert om gjeldende koronatiltak.
Beskrivelse av rødt nivå

Skolen er på rødt nivå, mandag 23. og tirsdag 24. Så går vi over til gult nivå fra og med onsdag 25.november.

Skolen starter uken i rødt nivå, så går det over til gult nivå fra og med onsdag, 25.november. Beskrivelse av rødt nivå

Gjennomføring av Elevundersøkelsen 2020

Kongsbakken videregående skole gjennomfører Elevundersøkelsen i tidsrommet 16.november - 4.desember.

Familiens hus tilbyr foreldreveiledning

Tilbudet passer både for foreldre som ønsker å bli mer bevisste på samspillet med barna og de som opplever mer utfordringer i familiehverdagen. Les mer: Foreldreveiledning (PDF, 142 kB)

Foreldremøter høsten 2020

Kongsbakken vgs inviterer til foreldremøter i vg1 og vg2. Pga. korona blir det noen begrensninger. Vedlegg: møteplan, høsten 2020

Velkommen til alle elever.

Flagget til topps og Vg1- elevene var de første som møtte opp og ble ønsket velkommen av rektor, Tonje.