Vinnere av hovedpremie i konkurransen, Tysk i fellesskap

Gratulerer! Malin Gulbranson Steffensen og Sandra Helen Evensen (begge fra tysk 3- gruppen) har vunnet en av hovedpremiene  i tyskkonkurransen «Tysk i fellesskap» i regi av den tyske, sveitsiske og østerrikske ambassaden og Goethe instituttet i Norge. De skrev en tekst på tysk til tema «tankereisen».

Fritidskortet 2020/21

Vi dekker kr 800,- til en fritidsaktivitet for alle barn og unge mellom 6-18 år som bor i skolekretsene til Gyllenborg, Borgtun og Stakkevollan.

Har du lyst å jobbe hos oss?

Ledige stillinger ved Kongsbakken

Franskklassene besøkte Nordnorsk kunstmuseum

Mange fransk-grupper deltok på Skaperverksted ved Nordnorsk kunstmuseum i uke 7.

Framtidige klimaforskere?

Elever fra forskerklassen ble invitert til islaboratoriet til Norsk Polarinstitutt.

Informasjon til foresatte om Ungdataundersøkelsen

I 2021 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Tromsø kommune blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Tromsø kommune er det viktig at så mange som mulig deltar.